Ninja Assassin

Un film care daca femeilor le va parea dur,barbatilor sigur le va placea .Mie a reusit sa-mi acapareze atentia cu toate ca nu sunt fun de filme cu ninja.

Ninja Assassin este povestea lui Raizo, un asasin ninja. Clanul Ozunu, o societate secreta a carei existenta este considerata un mit, l-a luat de mic copil de pe strazi si l-au transformat intr-un ucigas expert. Dar uciderea prietenului lui cel mai bun de catre clan il determina pe acesta sa intoarca spatele clanului pentru a se razbuna. In Berlin, agentul Europol Mika Coretti investigheaza transferul unor bani care au fost folositi pentru a plati asasinate politice din Orientul Indepartat. Sfidand ordinele superiorilor sai, Mika descopera cine sunt adevaratii responsabili pentru aceste asasinate. Descoperirile sale o transforma intr-o tinta vie, dar ea este salvata in ultimul moment de Raizo, care stie ca ei nu vor permite niciodata ca ea sa ramana in viata. Prins la mijlocul unui joc mortal de-a soarecele si pisica, Raizo si Mika trebuie sa colaboreze daca spera sa ramana in viata si sa distruga Clanul Ozunu odata pentru totdeauna.

Va recomand sa-l downloadati ,in caz ca nu aveti de unde…vedeti mai jos (nu uitati sa-l lasati sa se incarce pentru cateva minute pentru a nu avea intreruperi) .

Filmul este super !!!!

Anunțuri

6 comentarii

Din categoria D'ale cinematografiei

6 răspunsuri la „Ninja Assassin

  1. Io cred că ți-a plăcut pentru că îl chema pe ăla Mika 🙂

  2. Cojy

    Filmul este slab spre slab,plin de stereotipuri… dar faptul ca l-ai prezentat tu ii da o mare valoare… 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s