Cafeluţa pe timp de criză!

Dacă Adrian tot a venit cu „Pauza publicitară de guvernare”,iar Gabriela cu ” Revista”,  mă gândeam ca eu să vin  cu: cafeluţa pe timp de criză .

– Cum se prepară cafeaua de criză?
– Se ia un bob de cafea, se leagă cu o aţă şi se scufundă de 2-3 ori în ceaşca cu apă fierbinte. La fiecare 3 cafele se schimbă aţa. Pentru o cafea fară cofeină, recomand să fie scufundată în apă numai aţa !!!

Să aveţi poftă !!!

UPDATE: în urma comentariilor,am decis – eu am venit cu reţeta cafelei(nu se ştie ce vremuri ajungem),Gabriela cu revista….din când în când mai merge şi o pauză publicitară a lui Adrian, mai aşteptăm şi pe  Cell61 cu o muzică bună eventual o prajiturică de la Madi.
O dau de leapşa cui mai doreşte,cui mai pofteşte.

Publicitate

32 comentarii

Din categoria Lepşe si premii

32 de răspunsuri la „Cafeluţa pe timp de criză!

  1. :)))))))))))))
    se pare ca am dat tonul la caterinca pentru finalul de saptamana ;).
    Eu recomand sa nu faceti economie la apa pentru cafeaua de criza, ea sa poate face la galeata primita cadou electoral si atunci prinde si iz de trandafiri ;). Acum veti vedea mai mult de la 3 trandafiri si mai putin de la 1.
    Mercic de linck, ma revansez :)))).

  2. Mulţumesc pentru reţetă. Încă nu m-a adus guvernul Boc chiar până acolo, însă nu-i timpul pierdut…

    • Niciodată nu se ştie,trebuie să fim pregătiţi pentru orice.
      Eu am venit cu reţeta,Gabriela cu revista….din când în când mai merge şi o pauză publicitară, mai aşteptăm şi pe restul cu o muzică bună eventual o prajiturică de la Madi.
      O dau de leapşa. 😀

  3. Bună cafea, mai ales pentru cei care ţin regim. Să i-o dăruim şi Chinezului de ziua lui, poate-şi face şi el un bogroll, ca … bloggerii români, nu chinezi. 😀

  4. Wooooooooow, party curat p’acilişa !
    Prajiturică doar pe blog, că bucătăria’i … în reparaţii 😆
    Poftiţi, poftiţi !!!!!!

  5. Era la masa alăturată şi se făcea că nu ne conoaşte, aşa că n-am văzut prea bine de care bea.

    Să vorbim şi cu Teodora, după ce facem vreo 79 de cafele din boabele de la tine, poate ne face ea nişte bijuterii din ele. 😀

    • Am luat cantitate mare de cafea,ca sa ajunga pentru toata lumea ,asa ca putem lua si niste boabe nefolosite …
      Iti dai seama cu aroma cu care „sunt imbracate” ,vom imbia multi la cafeluta si implicit revista ,inclusiv pe CHINEZUL ! 😀

  6. Am adus un cubuleţ de zahăr pentru cafeluţa ta […] 😀

  7. Se vede că nu vă pricepeţi!
    Ca să fie bună o cafea trebuie să îndeplinească trei condiţii:
    1. Să fie dulce, ca prima noapte a unei fete mari.
    2. Să fie aromată, ca a zecea noapte, când a mai învăţat şi ea ceva despre lumea asta.
    3. Să fie neagră, … ca blestemele maică-si, când află ce a păţit fata!

  8. Provizii de cafea … am gasit aici 😀

  9. Pingback: Povestea cafelei. « Michaelas Blog

  10. Foarte tare cafeluţa de criză 🙂 🙂 🙂

    Mi-a plăcut în mod deosebit modul de folosire a aţei 🙂 🙂 🙂

    Cafeaua fără cofeină o cunosc bine, îţi aminteşti ce beam în celulă la un moment dat? Fără aţă, ce-i drept. 🙂

    • Da .mi-am adus aminte ,tocmai de aceea ti-am propus tie sa vi cu muzica .Stiu ca si acel miniradio era tot la tine 😉 .

      • Aoleu, dacă mă pui să pun muzică de atunci…Sunt unele piese care mi-au rămas pentru totdeauna în minte ca fiind din acea perioadă.
        Probabil că lumea se miră de unde ştiu eu că Cher – Believe, sau Jeniffer Paige – Crush au apărut în toamna lui 1998 🙂

  11. Pingback: Grauntele de cafea! « Michaelas Blog

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s