Earthlings-Pământenii…

V-aţi gândit vreaodată câte milioane(miliarde) de ani au trecut pentru crearea acestei „lumi” …iar „noi” în ultimii 50 de ani am reuşit să distrugem multe?

Cineva spunea: ” omul, este cea mai distructiva specie creata vreodată”….

16 comentarii

Din categoria D'ale cinematografiei, D'ale vietii.

16 răspunsuri la „Earthlings-Pământenii…

 1. crud, dar foarte adevarat, recomand tuturor sa-l vada si sa isi puna intrebari, poate vor gasi si raspunsuri ;).

 2. M-am trezit cu un mesaj disperat de la Marius … si mai apoi…fara tine ….
  Intrebarea normala ar fi DE CE !? Dorinta noastra o stii …te asteptam ; sper ca asteptarea sa nu fie prea lunga ….
  Zi faina , Mika!

 3. Pingback: Empatia… « Michaelas Blog

 4. munteanul22

  Da, este trist, este tragic, astia suntem, ce este de facut?
  Nu stiu sigur, dar ceva trebuie facut, pentru ca altfel vom ajunge sa ne distrugem propriul nostru paradis, propria noastra casa.

  • Fiecare dintre noi ar trebui sa stim ceea ce este de facut .Foarte multe animale sunt sacrificate doar pentru placerile noastre ,si cand te gandesticate sunt incinerate pentru ca trec de un termen de valabilitate (in cazul mancarii sau a imbracamintii)

   • munteanul22

    De undeva trebuie inceput, dar e greu pentru ca omenirea a intrat intr-un cerc vicios. Sunt atat de multe de facut, sa se stopeze defrisarile ce distrug habitatul unor specii rare, sa se interzica vanatoare, etc.

   • Da ,sunt foarte multe de facut ,insa oamenii in general folosesc principiul celor doua degete „nu eu ,tu” …sa incepi a face ceva !

 5. munteanul22

  Eu, nu, tu incepe. 🙂
  Asa este, poate trebuie inceput cu mentalitatea noastra, dar sa stii, oamenilor nu le poti schimba usor mentalitatea, uneori refuza sa vada adevarul, isi construiesc in minte lumea lor perfecta, pentru a nu fi raniti. Trebuie un soc ca sa le schimbi mentalitatea oamenilor, sau sa le explici continuu anumite lucruri!

 6. Probabil ca asta e menirea omului in Univers: distrugerea! Intrebarea e … cu ce scop ni s-a dat Pamantul ca sa-l.. distrugem? Cine are nevoie de asta? Ar mai fi…un „pariu”: omul sa isi poata controla natura sa distructiva, in ciuda tendintelor sale inradacinate! Sa fim oare parte dintr-un…”experiment”?

  • Fiecare zi face parte dintr-un experiment .Singura diferenta dintre oameni este ca unii accepta fara sa-si puna intrebari ,iar noi ramanem cu intrebarile fara raspuns….

 7. Cojy

  Nu am vazut acest documentar si tin sa-ti multumesc ptr semnalare… in concordanta cu cele scrise de tine „iar “noi” în ultimii 50 de ani am reuşit să distrugem multe?” este si urmatorul documentar de pe acelasi site cu care incepe filmul de pe aceasta pagina http://www.lukasig.com/homeproject.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s